Hierbij kunt u kiezen uit een éénmalige actie of een abonnementsvorm. SMS-Services helpt u graag bij het opstellen van een een effectief en krachtig SMS actieplan. Meer informatie over SMS-Services? Vraag een gratis demo aan of neem contact op voor een offerte.

SMS shortcode en keywords voor krachtige SMS acties

Voor het ontvangen van SMS berichten wordt er gebruik gemaakt van een keyword en een shortcode. De shortcode is een verkort mobiel nummer. U maakt gebruik van onze shortcode 4411. Het is ook mogelijk om een eigen shortcode aan te vragen.

Voorbeeld SMS shortcode: <4411>

Het keyword wordt gebruikt ter verificatie. U kunt gebruik maken van ons standaard keyword INFOR of een eigen keyword aanvragen. SMS keywords zijn gemakkelijk te onthouden lettercombinaties, speciaal voor unieke acties. Aan een hoofdkeyword kan ook een subkeyword worden gekoppeld. Lees meer ›

Voorbeeld SMS shortcode: <4411>

Integratie in uw eigen software (outbound API)

U kunt uw eigen SMS keyword integreren in uw CRM of ERP software via een Outbound API. Binnenkomende SMS berichten kunt u laten doorsturen naar een zelf gekozen domeinnaam. Daarbij heeft u de beschikking over uitgebreide rapportages, zoals het aantal verzonden SMS berichten per dag en per maand.

Dialoog met uw doelgroep

Wanneer de consument reageert op uw SMS actie en een SMS bericht terug stuurt, kunt u geautomatiseerd een SMS bericht terugsturen. Dit kan via uw eigen portal of via internet en met elk emailprogramma. U kunt kiezen voor een éénmalige SMS actie of een langdurige SMS actie gekoppeld aan een abonnement. Voor meer informatie over Premium SMS neemt u contact op met Informaxion. Lees meer

email-to-sms-bericht

Verrijking van uw database

Wij ondersteunen u bij het opbouwen, updaten en verrijken van uw database. Een doel van communiceren via SMS is een zo hoog mogelijke (positieve) respons. Wij kunnen de respons voor u opvangen en afmeldingen verwerken. Zo is uw bestand altijd up-to-date en worden afmeldingen netjes geregistreerd.

database-klant-secured-veilig-sms

Vraag vrijblijvend een demo aan

Start nu en ontvang gratis 25 credits test tegoed. Geheel vrijblijvend