Menu Bar Menu Bar Menu Bar

Inbound & Outbound SMS API

SMS vanuit uw eigen software met de Inbound & Outbound API van SMS-services. API (Applicaton Programming Interface) is een webservice die het mogelijk maakt SMS berichten te versturen en ontvangen vanuit uw eigen ERP of CRM software of email cliƫnt.

Gratis demo account aanvragen

SMS Inbound API

De SMS Inbound API zorgt er voor dat ontvangen sms berichten direct in het eigen systeem ingelezen kunnen worden wat er voor zorgt dat er direct (en geautomatiseerd) actie ondernomen kan worden.

Ontvangen berichten kunt u laten doorsturen naar een domeinnaam, die u zelf kunt invoeren via de beheermodule. Met de SMS outbound API kunt u zelf SMS applicaties ontwikkelen en het account als SMS Gateway gebruiken.

Toepassingen SMS Inbound en Outbound API:

  • Pushberichten in App
  • Orderstatus en afleverberichten
  • Automatisch antwoorden op een (online) aanvraag
  • Monitoring van servers
  • Afspraakbevestigingen, reminders, routebeschrijving of visitekaartjes

SMS Outbound API

Met de SMS outbound module kunt u geautomatiseerd berichten versturen via een HTTP koppeling. De verzonden berichten zijn terug te vinden in uw eigen account. U heeft de beschikking over verschillende rapportages, zoals verzonden berichten per dag en per maand en de berichten worden vanuit uw eigen software aangeleverd. U kunt berichten versturen naar contactpersonen en doelgroepen uit uw persoonlijke telefoonboek. Het beheer van de nummers loopt via uw eigen SMS portal.

Vraag een demo aan

left curve
right curve

SMS-Services garandeert de beste kwaliteit

De SMS Gateway van SMS services is 24 / 7 beschikbaar en wordt veilig gehost in verschillende datacentra in Nederland (redundant). Wij maken uitsluitend gebruik van A categorie telecomproviders, waarmee wij snelle en betrouwbare levering van uw SMS berichten wereldwijd kunnen garanderen.

Meer over onze kwaliteitsgarantie

Case: Start je sloep met een SMS bericht

SloepdelenHet huren van een sloep is nu zeer eenvoudig met behulp van je mobiele telefoon. SMS-services bedacht samen met Sloepdelen een innovatieve oplossing die het mogelijk maakt een sloep te starten en stoppen door te bellen met een gratis 0800 servicenummer. Lees verder

left curve
right curve

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Wilt u weten wat de kosten zijn van een Inbound of Outbound API van SMS services? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met een van onze accountmanagers. We helpen u graag!

Noterik
Netaffairs
Ziekenhuis_rivierenland
Spaarne_gasthuis
JCDecaux
Hiswa
Heuvelman
Formdesk
CormelIT
CGM | CompuGroup Medical
AlleskITs
Adwise
Navigatenorth
Deen
Gemeente Zaanstad
Groenehart
GWK
Hostnet
Formido
Unica Schutte
Vestia
Xinno
Ymere
Zwitserleven
DSM
Kamer van Koophandel
Radboud
SNS securities
ST antonius