Menu Bar Menu Bar Menu Bar

SMS Shortcode & Keyword

U kunt viercijferige shortcodes (telefoonnummers) en uw eigen unieke (sub)keywords gebruiken voor effectieve SMS marketing acties. Deze shortcode en keywords zijn gemakkelijk te onthouden en multi inzetbaar voor SMS marketing acties.

Wat is een SMS shortcode?

Een SMS shortcode is een viercijferige code (een verkort telefoonnummer) en daarom makkelijk te onthouden. Uw doelgroep kan naar deze code betaald of onbetaald SMS berichten sturen.

Voorbeeld van een SMS shortcode: <4411>

Wat is een SMS keyword?

Een SMS keyword is een herkenbaar woord, of een samenstelling van letters, die u kunt gebruiken in uw SMS (fieldmarketing) actie. U kunt uw eigen keyword bedenken of wij kunnen u adviseren bij de keuze van het keyword met het hoogste rendement. Het keyword wordt door de verzender gebruikt in het SMS bericht, zodat uw portal uw campagne herkent.

U kunt er ook voor kiezen gebruik te maken van subkeywords. Subkeywords worden gebruikt in combinatie met het keyword en zijn zeer goed bruikbaar bij multichannel marketing en PR-campagnes.

Voorbeeld van een Premium SMS bericht:
SMS <CORONEL> [spatie] <AAN> naar 4411

Vraag een offerte aan

left curve
right curve
left curve
right curve

Interactie met uw doelgroep met SMS shortcodes en keywords

U kunt uw eigen SMS actie opzetten en daarmee interactie met uw doelgroep creëren. Deze actie kunt u betaald en niet betaald opzetten. De regie voor de gehele actie ligt bij u!
Voorbeeld van een interactieve SMS campagne:

SMS [spatie] naar 4411 en ontvang tijdens de Dakar persoonlijke updates Tim Coronel.

In dit geval betaald de consument. U kunt tot maximaal €1,50 per ontvangen bericht rekenen.

Integratie met uw eigen ERP/CRM software

U kunt uw eigen SMS keyword integreren in uw ERP of CRM software met SMS API oplossing in de cloud. Hiermee kunt u inbound SMS berichten doorsturen naar een domeinnaam naar keuze. Daarbij heeft u beschikking over verschillende rapportages, zoals verzonden berichten per dag en per maand. Lees meer ›

SMS-services garandeert de beste kwaliteit

De SMS Gateway van SMS services is 24 / 7 beschikbaar en wordt veilig gehost in verschillende datacentra in Nederland (redundant). Wij maken uitsluitend gebruik van A categorie telecomproviders, waarmee wij snelle en betrouwbare levering van uw SMS berichten wereldwijd kunnen garanderen.

Neem contact op voor meer informatie

left curve
right curve
left curve
right curve

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Wilt u weten wat de kosten zijn voor een SMS shortcode of keyword van SMS services? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met een van onze accountmanagers. We helpen u graag!

Noterik
Netaffairs
Ziekenhuis_rivierenland
Spaarne_gasthuis
JCDecaux
Hiswa
Heuvelman
Formdesk
CormelIT
CGM | CompuGroup Medical
AlleskITs
Adwise
Navigatenorth
Deen
Gemeente Zaanstad
Groenehart
GWK
Hostnet
Formido
Unica Schutte
Vestia
Xinno
Ymere
Zwitserleven
DSM
Kamer van Koophandel
Radboud
SNS securities
ST antonius