In Haarlem is Sloepdelen gevestigd aan de Schotersingel, vlakbij het station van de stad. Daar werd de nieuwe werf van Sloepden op 26 mei 2016 feestelijk geopend door de Wethouder. Vanaf deze locatie zijn alle wateren rondom Haarlem eenvoudig bereikbaar.

Hoe werkt het?

Via de website van Sloepdelen kun je eenvoudig een sloep reserveren. Voor vertrek ontvang je een code waarmee je de sloep telefonisch kunt starten, pauzeren en stoppen. De boten van Sloepdelen zijn speciaal voor de bruggen van Haarlem verlaagd. Hierdoor kun je met een beetje lef zelfs net onder de 1 meter hoge Verspronckbrug door varen.

Mede dankzij Sloepeden is het een geslaagde avond geworden. Zelfs toen de boot ‘zomaar’ achteruit het Spaarne op voer bleef de sfeer aan boord prima. De klantenservicemedewerker van Sloepdelen was op dat moment uiterst behulpzaam maar had ons probleem “echt nog nooit mee gemaakt ???? “. Daarom wil SMS-services Sloepdelen bij deze graag bedanken. Het is een gaaf concept en wij zijn trots hier een bijdrage aan te leveren!

Meer informatie?

Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van SMS voor jouw organisatie? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers. Wij helpen u graag verder.