SMS notificaties

SMS notificaties

De organisatie van Navigate North verstuurt de SMS berichten via de SMS portal. Binnen het SMS portal kunnen ze ook direct controleren of een bericht is afgeleverd. Een belangrijke voorwaarde, want zonder nieuwe coördinaten kunnen de deelnemers niet verder. SMS services zorgt ervoor dat alle berichten via de betrouwbare SMS gateway in het afgelegen gebied rond de Poolcirkel worden afgeleverd.

“Het volledig geautomatiseerd kunnen versturen van SMS berichten naar onze deelnemende teams is voor ons een echte kwaliteitsslag. Na de uitstekende ervaring van vorig jaar is onze Back Office unaniem geweest in haar advies: ook dit jaar gaan we gebruik maken van de SMS diensten van Informaxion! Niet alleen scheelt het veel tijd t.o.v. het handmatig invoeren en versturen, er is ook een perfecte controle op de aankomst van de berichten. Verder is het feit dat we zelfs berichten klaar kunnen zetten voor latere verzending een groot voordeel van het gebruik van dit systeem. Mede dankzij jullie prima dienstverlening zien we het Navigate North evenement met vertrouwen tegemoet!” – Ko Prins, Navigate North

 

SMS-Services SMS-berichten - zakelijk versturen - Navigate North

Meer informatie?

Ben je op zoek naar een soortgelijke sms-oplossing, of heb je een ander sms vraagstuk? Neem vrijblijvend contact op met een van onze accountmanagers. We adviseren je graag!