Voor een evenement in Grand Hotel Huis ter Duin was Heuvelman opzoek naar een snelle en efficiënte manier om alle verschillende deelnemersgroepen te bereiken. De SMS portal van Informaxion bood hier uitkomst.

Bulk SMS

Vanwege het internationale karakter van het evenement en de verspreiding van verschillende deelnemersgroepen over meerdere locaties, is coördinatie van afspreektijden, verzamellocaties en ad hoc updates een belangrijke issue. Heuvelman heeft Informaxion benaderd voor een oplossing om informatie via bulk SMS aan deelnemers te versturen. De bulk SMS berichten werden aangestuurd vanuit de email, de web applicatie of de mobiele telefoon van de coördinator op locatie. Zodoende is het evenement een groot succes geworden, waarbij alle deelnemers alle nodige informatie direct op hun mobiel ontvingen.

Meer informatie?

Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van SMS voor jouw organisatie? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers. Wij helpen u graag verder.