Eenvoudige koppeling

Voorkom no-shows

Huisarts-, of praktijkafspraken worden vaak ruim van te voren ingepland. Het komt dan ook regelmatig voor dat een afspraak door de patiënt ‘abusievelijk’ vergeten wordt. Dit levert uw praktijk ongewenste ‘no-shows’.

Een afspraak notificatie via SMS levert een win-win, voor praktijk en patiënt. Een SMS notificatie, 2 dagen voor de afspraak, voorkomt u veel ‘no-shows’.

 

Huisarts-sms-bericht-versturen-afspraak

Direct rendement

Voordelen SMS-herinneringen

Voor een huisartsenpraktijk is het vervelend wanneer er een no-show voorkomt, hierdoor kan er veel kostbare voorbereidingstijd verloren gaan.

  • Geen onnodige kosten
  • Geen onnodig administratief werk
  • Effectiever dan een e-mail of telefoontje
SMS afspraakherinnering NL

eenvoudig platform

SMS-Services platform

Binnen het SMS-portal is het simpel om periodieke statistieken te bekijken.
Dit geeft u een overzichtelijk inzicht in uw verzonden berichten.

  • Periodieke verzendstatistieken
  • SMS notificaties naar groepen (Bulk)
  • Simpele koppeling met uw Medicom software
Afspraak-herinneringen-vanuit-Medicom-platform

Een product van Medicom in samenwerking met SMS-Services

De SMS-Services software wordt als zelfstandig te gebruiken SMS platform opgeleverd. Een slimme koppeling zorgt aanvullend voor de directe aansturing van de SMS herinneringen, direct vanuit uw Medicom Huisarts software.

Hoe werkt het?

Middels een vinkje binnen de Medicom huisarts agenda activeert u de SMS notificaties per patiënt of afspraak. De SMS wordt “getimed” verstuurd. 2 Dagen voor de afspraak ontvangt de patiënt een SMS herinnering met alle details rondom, afspraak, tijd en locatie.

De basis samenstelling van de SMS tekst berichten kunt u eenvoudig zelf aanpassen. Eveneens is het tijdstip voor verzending van de SMS notificatie in te stellen (X aantal dagen voor de afspraak)

 

Interesse? Probeer het vrijblijvend uit

    Maakt u gebruik van Medicom (HIS), en wilt u de SMS Services als extra functionaliteit activeren, dan kunt u een SMS account via onderstaand formulier aanvragen. U ontvangt binnen enkele dagen uw persoonlijke SMS account + alle informatie voor de directe activatie van de SMS module binnen uw Medicom (HIS). U kunt dan de SMS Services 30 dagen kosteloos uitproberen inclusief SMS test credits.


    * Privacy Statement De SMS-Services (SMS integratie met MEDICOM) is een samenwerking tussen Informaxion & MEDICOM. Wij delen de door u hierboven ingevulde contactgegevens met Medicom / Pharmapartners. Dit is nodig voor de administratieve koppeling van uw SMS account. Voor details en achtergronden verwijzen we naar: Privacybeleid