Menu Bar Menu Bar Menu Bar

SMS marketing acties

Een SMS marketing actie is uitermate effectief wanneer u uw doelgroep persoonlijk of op een bepaalde locatie of tijdstip wilt bereiken. U kunt uw actie automatisch personaliseren en uw doelgroep éénvoudig selecteren via de SMS portal.

U bepaald zelf of u kiest voor een éénmalige actie of een abonnementsvorm voor een langere periode. SMS services helpt u graag bij het opstellen van een effectief en krachtig SMS actieplan.

Gratis demo account aanvragen

(Eénmalige) bulk SMS actie

U kunt (éénmalige) bulk SMS actie inzetten voor bijvoorbeeld een locatiegebonden aanbieding voor een bepaalde vestiging, een kortingscode voor uw vaste klanten of een herinnering voor het aflopen van een veiling op een bepaald tijdstip. Zonder hoge kosten verstuurd u uw bulk SMS actie snel en efficiënt uw boodschap aan uw eigen klantenbestand.

Lees meer

Premium SMS actie

Met Premium SMS stimuleert u de interactie met uw doelgroep. U stuurt een bericht aan uw doelgroep en uw ontvangers kunnen (al dan niet betaald) een bericht terugsturen. Een simpele shortcode en herkenbaar keyword kunnen uw SMS marketing actie ondersteunen.

Meer info over Premium SMS

left curve
right curve
left curve
right curve

SMS-services garandeert de beste kwaliteit!

De SMS Gateway van SMS services is 24 / 7 beschikbaar en wordt veilig gehost in verschillende datacentra in Nederland (redundant). Wij maken uitsluitend gebruik van A categorie telecomproviders, waarmee wij snelle en betrouwbare levering van uw SMS berichten wereldwijd kunnen garanderen.

Meer over onze kwaliteitsgarantie

Meer informatie?

Voor vragen over de mogelijkheden van SMS marketing acties, neemt u vrijblijvend contact op met een van de accountmanagers van SMS services. We helpen u graag!

[pardot-form id="5817" title="SMS - Form: Contactverzoek"]
Noterik
Netaffairs
Ziekenhuis_rivierenland
Spaarne_gasthuis
JCDecaux
Hiswa
Heuvelman
Formdesk
CormelIT
CGM
AlleskITs
Adwise
Navigatenorth
Deen
Gemeente Zaanstad
Groenehart
GWK
Hostnet
Formido
Unica Schutte
Vestia
Xinno
Ymere
Zwitserleven
DSM
Kamer van Koophandel
Radboud
SNS securities
ST antonius