Menu Bar Menu Bar Menu Bar

No-show beleid in psychiatrische zorg

Afspraakherinnering per sms voor psychologen en psychiaters

Bijna elke psychiater heeft er wel eens mee te maken: patiƫnten die hun afspraken niet of nauwelijks nakomen. Dit levert grote ergernissen op terwijl de kosten zich opstapelen. Binnen de zorgsector wordt echter steeds vaker gebruikgemaakt van een sms reminder waardoor er een helder no show tarief in rekening kan worden gebracht. Bovendien zorgt een afspraakherinnering per sms ervoor dat patiƫnten op een prettige manier aan hun afspraak worden herinnerd en zich beter Of ze nu te laat op hun afspraak komen of zelfs helemaal niet komen opdagen: het brengt vaak hoge kosten met zich mee.

Gratis demo account aanvragen Vrijblijvend een offerte aanvragen
left curve
right curve

iphone-spaarne-ziekenhuis

Sms herinnering; effectief en kostenbesparend

SMS is een zeer effectief medium met een hoge attentiewaarde. In vergelijking met een e-mail die gemiddeld door 30% van de ontvangers wordt gelezen, wordt een sms door maar liefst 95% direct na ontvangst gelezen.

Een afspraakherinnering via sms reminder is goedkoop en effectief waardoor het no show percentage in veel praktijken omlaag gaat. Bovendien wordt het dankzij een een helder no show beleid heel eenvoudig om het algemene no show tarief voor de psychiatrie te hanteren. De hoogte van een boete voor een niet nagekomen afspraak kan per praktijk verschillen.

left curve
right curve

Waarom SMS-services?

SMS services levert sinds 1999 zakelijke sms diensten en heeft jarenlange ervaring in de gezondheidszorg. Sms services maakt uitsluitend gebruik van A-categorie telecomproviders, waarmee wij snelle en betrouwbare levering van uw SMS afspraakherinneringen garanderen.

Meer over onze kwaliteitsgarantie

Interesse? Vraag direct een offerte aan

We bieden u een professionele oplossing die naadloos aansluit op uw bestaande bedrijfsprocessen en systemen. Vraag een offerte aan voor en ervaar zelf het resultaat in de verlaging van het aantal no shows binnen uw organisatie.

[pardot-form id="5819" title="SMS - Form: Offerte aanvraag"]
Noterik
Netaffairs
Ziekenhuis_rivierenland
Spaarne_gasthuis
JCDecaux
Hiswa
Heuvelman
Formdesk
CormelIT
CGM
AlleskITs
Adwise
Navigatenorth
Deen
Gemeente Zaanstad
Groenehart
GWK
Hostnet
Formido
Unica Schutte
Vestia
Xinno
Ymere
Zwitserleven
DSM
Kamer van Koophandel
Radboud
SNS securities
ST antonius