Menu Bar Menu Bar Menu Bar

No-show beleid voor ondernemers

Afspraakherinnering per sms verhoogt service niveau midden en kleinbedrijf

Een ondernemer houdt graag nauw contact met zijn klanten. Steeds vaker maken ondernemers uit het midden en kleinbedrijf (waaronder veel kappers en schoonheidsspecialisten) gebruik van een sms herinnering. Een sms reminder is dan ook heel eenvoudig in te stellen en zorgt er automatisch voor dat klanten een aantal uren voor hun afspraak een sms-je ontvangen. Uit onderzoek blijkt dat de gebruikerservaring positief is en dat bovendien onnodige kosten worden voorkomen.

Sms reminder; hoge attentiewaarde

Een afspraakherinnering via sms is goedkoop en effectief waardoor het no show percentage snel omlaag gaat. Maar er zijn nog veel meer toepassingen voor sms. Een sms is namelijk een zeer effectief medium dat een hoge attentiewaarde heeft. In vergelijking met een e-mail die gemiddeld door 30% van de ontvangers wordt gelezen, wordt een sms door maar liefst 95% direct na ontvangst gelezen. Naast een no show beleid vormt een sms de perfecte aanvulling voor algemene marketingacties.

Voordelen sms-reminders:

  • Kostenbesparing no-shows
  • Geen onnodige voorbereiding
  • Minder administratie
  • Voordeliger dan brief of telefoon

left curve
right curve

Waarom no show diensten van SMS-services?

SMS-services levert sinds 1999 zakelijke sms diensten en heeft jarenlange ervaring met sms diensten voor ondernemers. SMS-services maakt uitsluitend gebruik van A-categorie telecomproviders, waarmee wij snelle en betrouwbare levering van uw sms afspraakherinneringen garanderen.

Interesse? Vraag direct een demo aan.

We bieden u een professionele oplossing die naadloos aansluit op uw bestaande bedrijfsprocessen en systemen. Vraag een demo aan en ervaar zelf het resultaat in de verlaging van het aantal no shows binnen uw organisatie.

Noterik
Netaffairs
Ziekenhuis_rivierenland
Spaarne_gasthuis
JCDecaux
Hiswa
Heuvelman
Formdesk
CormelIT
CGM | CompuGroup Medical
AlleskITs
Adwise
Navigatenorth
Deen
Gemeente Zaanstad
Groenehart
GWK
Hostnet
Formido
Unica Schutte
Vestia
Xinno
Ymere
Zwitserleven
DSM
Kamer van Koophandel
Radboud
SNS securities
ST antonius