Menu Bar Menu Bar Menu Bar

No-show beleid Fysiotherapeuten

Afspraakherinnering per sms in de zorg

Bijna elke fysiotherapeut heeft er wel eens mee te maken: patiƫnten die hun afspraken niet nakomen. Of ze nu te laat op hun afspraak komen of zelfs helemaal niet komen opdagen: het brengt vaak hoge kosten met zich mee.

Een goed no show beleid kan in de praktijken van fysiotherapeuten veel ergernissen en onnodige kosten voorkomen. Een afspraakherinnering via sms reminder is goedkoop en effectief waardoor het no show percentage van elke fysiotherapeut gegarandeerd wordt verlaagd. Bovendien wordt het dankzij een een helder no show beleid heel eenvoudig om het algemene no show tarief voor fysiotherapie te hanteren. Uiteraard kan de hoogte van de boete voor een niet nagekomen afspraak kan per praktijk variƫren.

Gratis demo account aanvragen Vrijblijvend een offerte aanvragen

SMS herinneringen; effectief en kostenbesparend

Sms is een zeer effectief medium met een hoge attentiewaarde. In vergelijking met een e-mail die gemiddeld door 30% van de ontvangers wordt gelezen, wordt een sms door maar liefst 95% direct na ontvangst gelezen. Bovendien is het versturen van een sms veel sneller en goedkoper dan het versturen van een brief of een telefonische herinnering.

Voordelen SMS-reminders

  • Kostenbesparing no-shows
  • Kortere wachtlijsten
  • Geen onnodige voorbereiding
  • Minder administratie
  • Voordeliger dan brief of telefoon
left curve
right curve

Waarom SMS-services?

SMS-services levert sinds 1999 zakelijke sms diensten en heeft jarenlange ervaring in de gezondheidszorg. SMS-services maakt uitsluitend gebruik van A-categorie telecomproviders, waarmee wij snelle en betrouwbare levering van uw SMS afspraakherinneringen garanderen.

Meer over onze kwaliteitsgarantie

Interesse? Vraag direct een offerte aan

We bieden u een professionele oplossing die naadloos aansluit op uw bestaande bedrijfsprocessen en systemen. Vraag een offerte aan voor en ervaar zelf het resultaat in de verlaging van het aantal no shows binnen uw organisatie.

[pardot-form id="5819" title="SMS - Form: Offerte aanvraag"]
Noterik
Netaffairs
Ziekenhuis_rivierenland
Spaarne_gasthuis
JCDecaux
Hiswa
Heuvelman
Formdesk
CormelIT
CGM
AlleskITs
Adwise
Navigatenorth
Deen
Gemeente Zaanstad
Groenehart
GWK
Hostnet
Formido
Unica Schutte
Vestia
Xinno
Ymere
Zwitserleven
DSM
Kamer van Koophandel
Radboud
SNS securities
ST antonius