Menu Bar Menu Bar Menu Bar

Meer omzet via je Magento webshop tijdens de feestdagen?

Als webshopeigenaar doe je er alles aan om onderscheidend te zijn. Scherpe prijzen, overzichtelijke website, snelle levering, fast checkout, goede service etc. Toch blijft het lastig om een band met je klanten op te bouwen, omdat je ze nou eenmaal niet de hand schudt na een aankoop. De meeste webshopeigenaren sturen keurige servicemails over de orderstatus. Na levering wordt gevraagd om een review en wellicht ontvangen klanten nog een maandelijkse nieuwsbrief…

Zorg dat je opvalt

Dat het grootste deel van deze e-mails ongeopend in het mapje ‘reclame’ belandt, weten we eigenlijk wel. Maar hoe verhoog je als webshopeigenaar toch de loyaliteit van je klanten? Wij lanceren vlak voor de feestdagen een sms plugin voor Magento webshops. Met deze nieuwe tool kunnen webshopeigenaren hun klanten via sms op de hoogte houden van de orderstatus, tijdelijke acties en kortingscodes.

 

Sms inzetten voor order notificaties

De sms-gateway plugin voor Magento bevat meerdere functionaliteiten die zowel voor de webshopeigenaar als voor de klant toegevoegde waarde bieden. Klanten worden via sms op de hoogte gehouden van bijvoorbeeld de laatste orderstatus. Daarnaast kunnen ook bulk sms berichten worden verstuurd met kortingscodes of tijdelijke acties. Hiermee wordt het aantal terugkerende bezoekers op de webshop verhoogd en dus ook de kans op meer omzet. De shopeigenaar ontvangt sms-notificaties zodra er een nieuwe bestelling via de webshop wordt geplaatst en kan direct actie ondernemen om de klanttevredenheid te vergroten.

 

Waarom sms?

Sms is het communicatiemiddel met de hoogste attentiewaarde en hoogste openingsratio. Zeker ten opzichte van e-mail, heeft communicatie via sms een aantal voordelen. Meer dan 90% van de sms-berichten wordt binnen 3 minuten gelezen (bron: MobileSquared). Deze hoge cijfers komen doordat de meeste mensen continu een mobiele telefoon bij zich dragen. Om een sms-bericht te ontvangen is geen internetverbinding nodig en hoeven consumenten niet actief hun e-mail client te openen.

Meer informatie Magento sms plugin ›

Meer dan 90%
van de sms-berichten wordt binnen
3 minuten gelezen.

 

iphone-sinterklaas-magento-sms-plugin
Noterik
Netaffairs
Ziekenhuis_rivierenland
Spaarne_gasthuis
JCDecaux
Hiswa
Heuvelman
Formdesk
CormelIT
CGM | CompuGroup Medical
AlleskITs
Adwise
Navigatenorth
Deen
Gemeente Zaanstad
Groenehart
GWK
Hostnet
Formido
Unica Schutte
Vestia
Xinno
Ymere
Zwitserleven
DSM
Kamer van Koophandel
Radboud
SNS securities
ST antonius