Menu Bar Menu Bar Menu Bar

SMS afspraakherinneringen, vanuit CGM HUISARTS (HIS)

Vanaf nu (CGM-HUISARTS software release 2.24) kunnen huisartsenpraktijken die met de nieuwe agenda van CGM HUISARTS werken snel een betrouwbare en efficiënte no show reminder service opzetten. Afspraakherinneringen via SMS is een combinatieproduct van CompuGroup Medical en SMS-Services.nl en is speciaal ontwikkeld voor huisartsen.

Huisarts-, of praktijkafspraken worden vaak ruim van te voren ingepland. Het komt dan ook regelmatig voor dat een afspraak door de patiënt ‘abusievelijk’ vergeten wordt. Dit levert uw praktijk ongewenste ‘no-shows’.

Een afspraak notificatie via SMS levert een win-win, voor praktijk en patiënt. Een SMS notificatie, 2 dagen voor de afspraak, voorkomt u veel ‘no-shows’.
SMS notificatie, voorkom een no show

 

Geen moeite, het werkt eenvoudig

Middels een vinkje binnen de nieuwe CGM HUISARTS agenda activeert u de SMS notificaties per patiënt of afspraak. De SMS wordt “getimed” verstuurd. 2 Dagen voor de afspraak ontvangt de patiënt een SMS herinnering met alle details rondom, afspraak, tijd en locatie.

De basis samenstelling van de SMS tekst berichten kunt u eenvoudig zelf aanpassen. Eveneens is het tijdstip voor verzending van de SMS notificatie in te stellen (X aantal dagen voor de afspraak)

 

CGM - SMS Service partnership

Een product van CGM in samenwerking met SMS-Services

De SMS Services software wordt als zelfstandig te gebruiken SMS portaal opgeleverd. Een slimme koppeling zorgt aanvullend voor de directe aansturing van de SMS herinneringen, direct vanuit uw CGM HUISARTS software.

Aanvullende functionaliteiten direct beschikbaar vanuit het SMS-portaal

Voor meer en extra SMS functionaliteit kunt u ook eenvoudig inloggen via uw webbrowser. Binnen de SMS software krijgt u aanvullend extra SMS functies direct tot uw beschikking.

Denk aan:

  • SMS notificaties naar groepen. Morgen is onze praktijk gesloten.
  • 1-op-1 SMS berichten versturen. Uw afspraak kan vandaag helaas niet doorgaan in verband met ziekte.
  • De software biedt u eveneens maandelijkse SMS rapportages, statistieken.

Voordelen sms-reminders:

  • Gekoppeld aan uw HIS - CGM HUISARTS software
  • Win-Win voor praktijk en patiënt
  • Eenvoudig in beheer & gebruik
  • Klantvriendelijke dienstverlening
  • Veel minder no shows, door hoge attentiewaarde
  • Effectiever dan een e-mail of telefoontje
left curve
right curve

Interesse? Probeer het vrijblijvend uit

Maakt u gebruik van CGM HUISARTS (HIS), en wilt u de SMS Services als extra functionaliteit activeren, dan kunt u een SMS account via onderstaand formulier aanvragen. U ontvangt binnen enkele dagen uw persoonlijke SMS account + alle informatie voor de directe activatie van de SMS module binnen uw CGM HUISARTS (HIS). U kunt dan de SMS Services 30 dagen kosteloos uitproberen inclusief SMS test credits.

* Privacy Statement
De SMS-Services (SMS integratie met CGM HUISARTS) is een samenwerking tussen Informaxion & CGM. Wij delen de door u hierboven ingevulde contactgegevens met CGM. Dit is nodig voor de administratieve koppeling van uw SMS account. Voor details en achtergronden verwijzen we naar: Privacyverklaring (AVG Compliancy Statement)

Noterik
Netaffairs
Ziekenhuis_rivierenland
Spaarne_gasthuis
JCDecaux
Hiswa
Heuvelman
Formdesk
CormelIT
CGM | CompuGroup Medical
AlleskITs
Adwise
Navigatenorth
Deen
Gemeente Zaanstad
Groenehart
GWK
Hostnet
Formido
Unica Schutte
Vestia
Xinno
Ymere
Zwitserleven
DSM
Kamer van Koophandel
Radboud
SNS securities
ST antonius