Menu Bar Menu Bar Menu Bar

SMS services in actie tijdens de Dakar Rally 2014 voor Tim Coronel

Tim Coronel heeft een betrokken fanbase en vindt het belangrijk dat zij zelf kunnen aangeven hoe zij het liefst informatie willen ontvangen. Fans kunnen zich aanmelden voor een dagelijkse persoonlijke SMS update van Tim Coronel. Meldt u ook aan door “CORONEL AAN” te sms-en naar 4411 (gratis).

Daarnaast wordt er dagelijks een digitale nieuwsbrief verstuurd met leuke weetjes over de Dakar, de route en de prestaties van Tim Coronel. Via Social Media kanalen als Facebook en Twitter zijn de prestaties van het Dakar team live te volgen (zie twitter.com/TimCoronel_). SMS services heeft meegedacht in de look en feel van de online communicatie en faciliteert de SMS dienst.

“Het team van SMS services kan snel schakelen en heeft enthousiast meegedacht over de toepassingsmogelijkheden van SMS en e-mail voor mijn Dakar avontuur.”
Tim Coronel

 

Waarom SMS services?

Tijdens de Dakar is het belangrijk dat de informatie op het juiste moment verstuurd wordt aan de juiste ontvanger. Daarom heeft Tim Coronel gekozen voor de hoge attentiewaarde van SMS en de betrouwbaarheid van de e-mail applicatie van Informaxion.

 

banner-tim-coronel

 

Vragen?

Wilt u meer informatie over de SMS toepassingen van SMS services? Neem vrijblijvend contact op met een van onze accountmanagers. We denken graag met u mee!

Neem contact op