Menu Bar Menu Bar Menu Bar

Sloep huren met je mobiele telefoon

logo-sloepdelenHet huren van een sloep is nu zeer eenvoudig met behulp van je mobiele telefoon. Informaxion bedacht samen met Sloepdelen.nl een innovatieve oplossing die het mogelijk maakt een sloep te starten en stoppen door te bellen met een gratis 0800 servicenummer.

★ ★ ★ ★
“Voor complexe problemen zijn vaak eenvoudige oplossingen beschikbaar, je moet ze alleen weten! SMS-services heeft ons geholpen om onze klanten eenvoudig te laten communiceren met ons systeem.” Iwan de Ploeg, directeur Sloep delen.nl

Sloep wordt op afstand aangestuurd door SMS commando’s

Via de website van Sloepdelen reserveer je een sloep voor de gewenste vaartijd en locatie in Nederland. Vervolgens wordt je, door te bellen met het gratis 0800 nummer door een IVR (Interactive Voice Response) menu geleid waarmee je de gereserveerde sloep kunt starten, pauzeren en stoppen. Er is dus geen sleutel voor nodig en je kunt op de gewenste locatie zelf je sloep ophalen, zonder tussenkomst van een verhuurmedewerker.

Tijdens het bellen wordt er rechtstreeks gecommuniceerd met de server van Sloepdelen. Bij een juiste invoer in het keuzemenu wordt de sloep middels een SMS bericht (via een Outbound API) gestart, gepauzeerd of gestopt.

Vragen?

Wanneer u interesse heeft in onze zakelijke SMS diensten kunt u vrijblijvend contact opnemen met een van onze accountmanagers. We helpen u graag!

Neem contact op