Menu Bar Menu Bar Menu Bar

Sms&win actie JCDecaux voor opening grootste filiaal H&M

15 en 16 oktober wordt het grootste H&M filiaal van Europa geopend in Rotterdam. De opening wordt gevierd met een sms&win actie in samenwerking met JCDecaux en SMS-services. Via een aantal mupi’s in het centrum geeft H&M gratis kleding weg. Deelnemers kunnen een sms sturen naar 4411 plus het actienummer op de mupi. Ze ontvangen een bericht terug met daarin een code. Als de winnaar de code terugstuurt, dan gaat de mupi open en kan de gelukkige de kleding meenemen.

JCDecauxShowcaseHM1LRH&M-SpecialGrootMaatwerk sms tool

SMS-services ontwikkelde een maatwerk sms-tool om de sms&win actie voor JCDecaux te beheren. Via de tool kunnen de instellingen worden beheert, waaronder de winfrequentie, foutmeldingen etc. Daarnaast worden statistieken bijgehouden van het aantal deelnemers en het aantal geclaimde prijzen.

Meer info?

SMS-services levert maatwerk sms-diensten voor de zakelijke markt. Via een API zijn de sms-diensten eenvoudig te integreren in complexe websites of ERP en CRM software. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van onze sms-gateway? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze accountmanagers.

Neem contact op