Menu Bar Menu Bar Menu Bar

SMS ondersteunt HISWA te water

De HISWA te water is een van de meest complete in-water bootshows van Europa die jaarlijks gehouden wordt. De organisatie is in handen van HMM Exhibitions. Sinds twee jaar vindt de bootshow plaats in Amsterdam Marina op de NDSM-werf. Om alle exposanten bij belangrijke zaken snel en goed te kunnen informeren, was HISWA te water op zoek naar een oplossing als aanvulling op de reeds bestaande communicatiekanalen zoals e-mails, nieuwsbrieven, webportal, etc. De SMS portal van Informaxion biedt hier uitkomst.

 

SMS en e-mail communicatie

Door de hoge attentiewaarde van SMS, is de oplossing uitermate geschikt voor belangrijke alerts of ter ondersteuning van e-mail communicatie. Een SMS bericht brengt de e-mail nogmaals onder de aandacht, waardoor er extra attentie voor de boodschap wordt gecreƫerd. HISWA te water zette de SMS portal voor het eerst in rondom een bericht over de laatste dag van de vroegboekkorting. Op de actie werd massaal gereageerd. Maar ook kan de SMS-alert van pas komen in situaties waarbij exposanten tijdens de bootshow snel op de hoogte gebracht moeten worden van iets, denk bijvoorbeeld aan een waarschuwing voor slecht weer.

Meer informatie?

Bent u geĆÆnteresseerd in een soortgelijke SMS oplossing of bent u benieuwd naar andere toepassingen van SMS? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze accountmanagers.

Neem contact op