Menu Bar Menu Bar Menu Bar

E-coaching voor jeugdige delinquenten via SMS

E-coaching van Noterik en Impact is een innovatieve manier voor het volgen en aansturen van jeugdige delinquenten. Via een geavanceerd systeem worden er persoonlijke tekstberichten per SMS verzonden. Het SMS-bericht is volledig gepersonaliseerd op basis van interesses, doelen en achtergrond van de ontvanger. Omdat de SMS-berichten privacygevoelige informatie bevatten, zijn de beveilgingsmaatregelen van de SMS-gateway een belangrijk speerpunt voor Noterik. Het e-coaching SMS systeem maakt daarom o.a. gebruik van SSL-verbindingen, een geavanceerd rechtensysteem, meervoudige redundantie en optimale SMS-routeringen.

Noterik nieuwsbrief 19-02

SMS-gateway

Met de SMS-gateway kunt u online SMS-berichten versturen en ontvangen via de web portal, e-mail of uw eigen software. Via een HTTPS API is de gateway eenvoudig te koppelen met vrijwel alle ERP en CRM software. Hierdoor hoeft u niet allerlei ingewikkelde protocollen en technieken te implementeren.

Interesse?

Opzoek naar een soortgelijke SMS-oplossing of benieuwd naar de mogelijkheden van de SMS-gateway? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze accountmanagers.

Neem contact op