Menu Bar Menu Bar Menu Bar

Herhaalrecepten aanvragen via beveiligde apothekers software

case-cgm

CGM Nederland ontwikkelt en levert maatwerk ICT-toepassingen voor apothekers, artsen en hun medewerkers. Via de ICT-toepassing van CGM Nederland is het mogelijk om snel informatie uit te wisselen, o.a. voor het landelijk elektronische patiënten dossier (EPD). Om de apotheker zoveel mogelijk werk uit handen te nemen, is CGM Nederland opzoek naar een toepassing om snel en efficiënt cliënten te bedienen. De uitbreiding moest voldoen aan de eisen van veiligheid, privacy, snelheid en betrouwbaarheid.

Inloggen met OTP-via-sms

CGM Nederland heeft gekozen voor de SMS oplossing van SMS services. Patiënten ontvangen een sms bericht op hun mobiele telefoon met een unieke verificatiecode (OTP). Hiermee kunnen zij inloggen op een persoonlijke herhaalapplicatie. De applicatie is ontwikkeld door CGM Nederland en wordt geleverd aan apothekers om hun patiënten te voorzien van medicijnen. Het is belangrijk dat patiënten hun verificatiecode snel ontvangen, zodat ze direct kunnen inloggen op de apothekers software.

Meer informatie?

Heeft u vragen over de SMS diensten die wij leveren aan CGM CompuGroup Medical? Neem vrijblijvend contact op met een van onze accountmanagers voor meer informatie.

Neem contact op