Menu Bar Menu Bar Menu Bar

AlleskITs gebruikt SMS applicatie voor het versturen van afspraak herinneringen

AlleskITs is een zelfstandig behandelcentrum voor kinderen met leer-, gedrags- en ontwikkelingsstoornissen. Als extra service aan patiënten worden er afspraak herinneringen per SMSverstuurd. Op deze manier wil AlleskITs daarnaast het aantal No Shows verlagen.

“Ontzettend gebruiksvriendelijk SMS portal! Dit kan echt iedereen.”
Krista van Huis, Algemeen Manager AlleskITs

 

Maatwerk SMS afspraak herinneringsapplicatie

De afspraken van AlleskITs worden in het centrale ERP systeem bijgehouden waardoor een standaard API koppeling met de SMS applicatie niet wenselijk is. SMS services heeft hier een maatwerk oplossing voor ontwikkeld in de vorm van een afspraak herinneringsapplicatie. De applicatie is online beschikbaar en volledig opgeleverd in de huisstijl van AlleskITs.

Op basis van Excel bestanden worden de gegevens geïmporteerd in de SMS applicatie. Met de applicatie kunnen eenvoudig dynamische afspraakherinneringen als SMS worden verzonden. Zodoende worden gepersonaliseerde SMS berichten verstuurd aan de patiënt met onder andere de datum en het tijdstip van de afspraak.

Functionaliteiten SMS applicatie:

  • Importeren van afspraak- en patiëntgegevens
  • Opstellen van SMS sjablonen (bijvoorbeeld per vestiging of taal)
  • Versturen en inplannen van SMS berichten (bijvoorbeeld 24 of 48 uur voor afspraak)
  • Preview klaargezette berichten
  • Rapportages van verzonden berichten

Meer informatie?

Heeft u interesse in een soortgelijke SMS reminder oplossing? SMS services biedt diverse mogelijkheden voor het verlagen van het aantal no shows binnen de zorg waaronder een directe koppeling met uw ERP software, een Email2SMS oplossing of een handmatige im- en exportfunctie zoals die van AlleskITs.

Neem contact op

 

printscreen-sms-portal-v2